Bearville Guide Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Camp Happy Heart scores currently unavailable

+6
ashleyzerobear44
kathybearycool
RainAngel39
BenGroovy10
Mimi300
sammicat1211
10 posters

Go down

Camp Happy Heart scores currently unavailable Empty Camp Happy Heart scores currently unavailable

Post by sammicat1211 Mon Jul 06, 2009 2:01 pm

Probably due to maitenence, the scores for Camp Happy Heart are down. But don't worry, they will be back soon! Camp Happy Heart scores currently unavailable 143839

Camp Happy Heart scores currently unavailable Sorry10
sammicat1211
sammicat1211
BABV Events Planner

Back to top Go down

Camp Happy Heart scores currently unavailable Empty Re: Camp Happy Heart scores currently unavailable

Post by Mimi300 Mon Jul 06, 2009 2:07 pm

i know Camp Happy Heart scores currently unavailable 597500 i wonder whos winning ?
Mimi300
Mimi300
Guide Bear
Guide Bear

Back to top Go down

Camp Happy Heart scores currently unavailable Empty Re: Camp Happy Heart scores currently unavailable

Post by BenGroovy10 Mon Jul 06, 2009 2:09 pm

Thanks for sharing! Camp Happy Heart scores currently unavailable 143839 I was getting worried about the scores. Camp Happy Heart scores currently unavailable 708123
BenGroovy10
Friendly Bear
Friendly Bear

Back to top Go down

Post by RainAngel39 Mon Jul 06, 2009 2:11 pm

i know!!!!!!!i wanna know. i wanna kno whos winning! and congrates to you sammi for advice columnist too! lol! :lol:
RainAngel39
Helpful Bear
Helpful Bear

Back to top Go down

Post by sammicat1211 Mon Jul 06, 2009 2:23 pm

RainAngel39 wrote:i know!!!!!!!i wanna know. i wanna kno whos winning! and congrates to you sammi for advice columnist too! lol! :lol:

thanks rain! Camp Happy Heart scores currently unavailable 143839
sammicat1211
sammicat1211
BABV Events Planner

Back to top Go down

Post by RainAngel39 Mon Jul 06, 2009 2:25 pm

sammicat1211 wrote:
RainAngel39 wrote:i know!!!!!!!i wanna know. i wanna kno whos winning! and congrates to you sammi for advice columnist too! lol! :lol:

thanks rain! Camp Happy Heart scores currently unavailable 143839

np i bet u did great.
RainAngel39
Helpful Bear
Helpful Bear

Back to top Go down

Post by kathybearycool Mon Jul 06, 2009 2:29 pm

awww Camp Happy Heart scores currently unavailable 597500 I am nervous about the score Camp Happy Heart scores currently unavailable Icon_razz lol
kathybearycool
kathybearycool
Jr Reporter

Back to top Go down

Post by ashleyzerobear44 Mon Jul 06, 2009 4:16 pm

Hopefully they will start working tomorrow.
ashleyzerobear44
ashleyzerobear44
Associate Bear
Associate Bear

Back to top Go down

Post by NadineLuv2Sing Tue Jul 07, 2009 4:03 am

Yeah, I saw that. I was confused.... LOL
NadineLuv2Sing
NadineLuv2Sing
BGF Reporter

Back to top Go down

Post by colinpink Tue Jul 07, 2009 4:15 am

I checked the score board at 10:25 AM in Central time. Since then, the score board has been working Camp Happy Heart scores currently unavailable 465488

Camp Happy Heart scores currently unavailable M79ly8
colinpink
colinpink
Officer/Zoo Keeper

Back to top Go down

Post by ashleyzerobear44 Tue Jul 07, 2009 4:28 am

They are now working Camp Happy Heart scores currently unavailable 143839. Blue team is winning Camp Happy Heart scores currently unavailable Icon_razz.
ashleyzerobear44
ashleyzerobear44
Associate Bear
Associate Bear

Back to top Go down

Post by trutwilightfan Tue Jul 07, 2009 4:33 am

Aww. Hope it gets fixed soon!
trutwilightfan
Friendly Bear
Friendly Bear

Back to top Go down

Post by HamptonBear Tue Jul 07, 2009 6:26 am

It is working now, thanks Camp Happy Heart scores currently unavailable 465488
HamptonBear
HamptonBear
Chief Officer

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics